.

Missie Rosa Graf is op een natuurlijke manier mooi oud worden, lief zijn voor je huid en haar dagelijks goed verzorgen met de producten die passen bij je huid. Het Lichaam bestaat voornamelijk uit opbouwelementen, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten. Deze opbouwelementen zijn de bouwstenen en de energieleveranciers van het lichaam. Uit deze elementen bestaat het lichaamsstructuur, zoals de spieren en de huid. Om de huid in een permanente toestand van optimale gezondheid en vitaliteit te brengen en te houden, zijn cosmetica nodig die de huid geavanceerde voeding en bouwstoffen geven.
PUUR VAN HUIS UIT
Vanuit deze heldere gedachten ontwikkeld en produceert Rosa Graf al 92 jaar eerlijke huidverzorgende en huidverbeterende cosmetica die gebruik maken van pure ingrediënten, waarvan aangetoond is dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Dit zijn cosmetica met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten, die de huid benodigde elementen kan geven. De actieve ingrediënten zijn bij Rosa Graf uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen.
Wat betreft innovaties en andere vernieuwingen is Rosa Graf in het laboratorium dagelijks opzoek naar nog betere formules voor huidverzorging en huidverbetering en de productie- en kwaliteitscontrole staat al sinds de oprichting onder strenge toezicht. De farmaceutische filosofie zit in het bedrijfs- DNA en dat vind je terug in ieder potje.
Rosa Graf is exclusief ontwikkeld voor gebruik door professionele schoonheidsspecialisten. Uiteraard staat het behalen van mooie resultaten van een gezichtsbehandeling voorop. Rosa Graf heeft veel huidverzorgende, huidverbeterende en wellness behandelingen en producten. Maar ook een speciale Suntime (zonnen zonder zorgen), Acne lijn (AmintaMed en Helix Aspersa o.b.v. slakslijm), Hyaluron lijn, Couperose lijn en ga zo maar door.
Daarnaast gebruikt Rosa Graf alleen ingrediënten die vriendelijk voor de huid zijn. Daarom komen allergische reacties op de producten nagenoeg nooit voor. Wel zo prettig op te weten. Rosa Graf is 100% natuurlijk. Niet op dieren getest. Zelfs voor de meest gevoelige huid is er een behandeling